47 maka baki yg tinggal dlm modal topup anda , adalah rm90. 25%, Maxis 2. Perform Prepaid Top Up easily via Maybank2u web or app for the following service providers: Maybank2u Web Maybank2u App. t5 (topup tunetalk rm5) 0166572577. Topup 2 nombor xmasuk start semalam. pin topup dan anda boleh guna handphone anda semula. Call careline dia angkat sekejap, saya cakap nak buat aduan terus dia letak. Anda boleh menjual reload topup untuk hampir kesemua telco yang ada seperti Celcom, Maxis, Digi, U-Mobile, Tunetalk, XOX, Altel dan Clixster. 25% = UNTUNG JUAL. Sep 24, 2010 · Topup RM20 Celcom Bagi Bonus RM20 Juta !!!WoW!! Siapa saja boleh dapat RM20 juta termasuk RM 1000 cash, Vodaphone V541 smartphone, free aircash RM5, free mobile internet, free airtime, panggilan percuma ke rangkaian Celcom , free call me tones, 3000 MMS and 3000 SMS untuk semua pelanggan Xpax. Sesiapa yang ingin menjadi egen topup reload di sendotopup sangat saya alukan. Anda hanya perlu membayar yuran setup untuk sekali seumur hdup dan anda sudah boleh menjalankan bisnes reload topup dari rumah. Public Bank, a complete one-stop financial portal, offering a range of accounts, credit cards, loans, deposits and other financial aids for our personal and commercial customers. Contoh: Jika anda jual topup Celcom RM10. Sekiranya anda mendaftar menjadi ahli kepada kami anda boleh mentopupkan sendiri kredit telefon anda dengan mudah dan pantas. •Dapat SMS report transaksi. Jika anda daftar menggunakan no celcom, anda hendaklah menghantar sms ke server celcom dan sebaliknya. Hanya untuk yang mempunyai smartphone. Kadar keuntungan bagi topup Umobile adalah 5%. Anda mesti mengaktifkan no server topup supaya setiap sms reload yang dihantar hanya dikenakan caj 1 sen. DIGI Pin = DP ( Rm10 & Rm30 Shj ) *bergantung pada stok. CELCOM ( X PAX). Di Mybisnestopup, anda boleh mendapatkan harga topup yang termurah di Malaysia termasuk topup Celcom, Maxis, Digi,Italk, uMobile dan lain-lain. Selalu server akan reply. Turn your car into a WiFi zone with the 4G LTE PortaWiFi by Celcom. Jual topup prepaid kepada pelanggan anda dan kiraan keuntungan adalah seperti berikut: Anggap CELCOM 5% untung, bila anda bank in RM100, sistem server akan masukkan RM100 ke dalam akaun topup anda. thousands of items added daily from korea, japan, hong kong, taiwan, china grupo público yes 4g id and password facebook. Tak kira anda top-up kepelanggan atau pun ke nombor Handphone anda, jika Celcom untungnya tetap 50 sen. Pilih produk topup yang anda ingin. pin Contoh: ingin topup Celcom sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0139123456. 00%), contoh ada orang nak beli topup celcom dengan anda RM10, anda beli topup celcom dengan server RM9. 1234 htr ke server Celcom (autoreload dari RM5,RM10 hingga RM100) = C Celcom Pin RM5 = CP Celcom RM3 (airtime share) = C3 Maxis (autoreload dari RM3 hingga RM100) = M Digi (autoreload RM5 ) =D5. berkonsepkan ala-"mlm", iaitu setiap agen boleh mencari downline sendiri dan agen mendapat komisen dari setiap jualan downlinenya. Promo minimum topup RM10 free RM5. Tanda titik (dot) hendaklah DILETAKKAN seperti format sms diatas. Press CALL Recharging to other prepaid account 1. Free call 20minit. 35 kerana: RM10 x 3. New Touch n Go eWallet app. Apa syarat untuk membeli mesin ini? a. Reload serta merta (easyreload) & Sofpin. 1234 dan hantar ke server. untuk pembelian celcom rm10 = rm9. Yang paling penting t iada caj SMS dari server. download yes 4g guna line apa free and unlimited. Tapi kalau kita top-up di kedai apa yang kita dapat? Oleh itu jika selama ini anda guna Handphone untuk call, sms, dll. com/CelcomTopUp Thank you. TAMBAH MODAL MIN. Contohnya jika anda menggunakan line celcom untuk jual topup, anda mesti menggunakan No server untuk Pengguna Celcom **Telah di kemas kini pada 20/02/2013. Topup dengan mudah,pantas dan selamat. TOPUP MALAYSIA (RELOAD) Kod Voucher Telco Harga Jual Harga Ahli C3 Celcom RM3 RM2. 00 SEBAB AKAN ADA BALANCE RM5. 00% Celcom 4. Tak sampai 1 minit, kredit RM30 akan masuk ke h/p kawan anda itu. 2 Tunetalk 2. 80 minima 50 keping maksima tiada had p/s- tiada hari menunggu. 00 serta kemudahan MAYBANK, CIMB, BSN dan Bank Islam untuk anda menambah modal. Cara Pertama : 1. Mahal ke Sistem Topup 1STEP ini?. 50 (bukan RM30). Ini akan menjimatkan kos sms. t5 (topup tunetalk rm5) 0166572577. Contoh: Ingin topup kali ke 2 kepada nombor dan jumlah yang sama dalam tempoh 24 jam. Anda mesti mengaktifkan no server topup supaya setiap sms reload yang dihantar hanya dikenakan caj 1 sen. Kod produk & jumlah -titik- no customer -titik- 1234 Hantar kepada no gateway di atas. Oct 03, 2017 · Of course korang boleh aje top up secara online banking, beli kad top up dan lain-lain tapi Boost App ini ada macam-macam kelebihan taw! Jom baca! 👇 Untuk menggunakan Boost App nie, ada few conditions yang korang kena pay attention taw. Jualan boleh dibuat melalui SMS atau YM Pakej-Agen B = RM100 *RM30 (PROMOSI) Yuran RM10, DAPAT MODAL RM5 CELCOM 3. minimum topup rm5 ke atas. Di Mobile2u Topup, anda boleh menikmati keuntungan bisnes jualan topup yang tertinggi di Malaysia termasuk topup Celcom, Maxis, Digi, Italk, uMobile dan lain-lain. S elepas pengesahan. Harga Starter Pek lebih murah (RM5) 3. Ini baru sahaja telco Celcom. 00, Komisen yang anda terima ialah 6% = RM0. Apabila Anda melakukan top up kredit Celcom, secara automatik pulsa Anda akan dipotong sebanyak dengan pulsa yang Anda pinjam. Komisen Jualan Peribadi (Personal Sale)Setiap nilai topup yang anda jual, syarikat akan berikan komisyen terus (real time) kepada agen mengikut jenis telco seperti MAXIS 4% hingga 5% dan juga CELCOM 4% hingga 5% setiap belian. dont worry abt the safety its a apps under celcom , tak kan lar dia org akan tipu kan lagi pon skrg byk org dah guna. Example: RM5 and send to 10191234567. This is one of the convenient, fast and easy ways to reload your mobile credit. try topup Rm5. Boleh reload melalui SMS serta Internet. cth rm3,4,6,dll. Produk utama: Maxis RM3, Celcom RM3, Pelan Pascabayar Celcom, Data Card, 3G USB Modem, Mobile Phone Original, Starter Pack Xpax, VIP No, Aksesori Bisnes Topup Prepaid (BTP) menawarkan peluang perniagaan yang menarik dan terhangat di pasaran pada masa kini iaitu perniagaan prepaid (jualan topup) dan juga perniagaan lain yang berkaitan dengan industri telekomunikasi dan teknologi…. I’m ‘Mat Jenin Kota’ just want to share all the stories,news,photos and everything that I’ve think is interesting and should be sharing among us. bulan2 perlu beli topup rm5 shaja. Taking this opportunity to share with you the difference between itemized and summary bill. cara topup celcom digi maxis mengunakan sms (easy reload), boeh topup di mana2 sahaja dan beroperasi 24jam. Produk utamanya ialah flexireload (topup) prepaid Maxis, Celcom, Digi, Umobile & iTalk. Celcom (autoreload dari RM5 hingga RM100) Maxis (autoreload dari RM3 hingga RM100) Digi (autoreload RM5, RM10, RM30, RM50, RM100 ) Umobile Tunetalk (autoreload RM5, RM10, RM20, RM30, RM50, RM100) CARA-CARA TOP UP MENGGUNAKAN SMS SMS Topup untuk customer, taip : customer no. Like Maxis, Celcom’s eSIM. 1234 dan hantar ke server. On top of the standard plan offering, Celcom offers additional add-on for business users. c30 dan hantar ke server. what will happen to my balance airtime question: how do i check my internet usage balance? answer: just dial 118 1 1 2# or visit our celcom what number do i dial to check how much 'phone credit i have left? on each mobile ‘phone network, there is a number. • kini, hampir 21. Jen is Topup. Top up your Celcom Xpax phone credits with Cendol. Perkara lain yang mungkin terjadi SMS yang anda hantar tidak sampai ke server kami. 25% X RM10(jualan minima seorang downline sehari) X 1000 downline X 30 hari = RM750/bulan. #Malaysia #Prepaid #TopUp #Card #Hotlink #Digi #Celcom #U-mobile #YES Top up amount RM5, RM10, RM30, RM50 After transfer money will send you the code number. Pilih rm5 •selesai dpt topup yg pertama. Copyright @ 2019 MRuncit Commerce Sdn Bhd (1011948-T). Celcom/Xpax RM5/10/30/50/10. Nombor Telefon Operator Maxis. Kemudian anda tambah modal RM50 pula. Rm5 - Maxis Hotlink Instant Direct Reload ( Topup E-Recharge E-Wallet ) Credit By Znz Digital My biasanya terbaik barangan membawa sebelum minggu. pin topup dan anda boleh guna handphone anda semula. Peringatan kepada agen-agen topup, anda dinasihatkan supaya lebih berwaspada. Dec 30, 2016 · Hari ini saya akan kongsikan cara untuk reload top up celcom prepaid anda. During the launch, Penang Chief Minister, Chow Kon Yeow, had announced that the first 10,000 users will be entitled to RM5 worth of free credits. Lima minit kemudian handak topup no sama dengan nilai sama. daftar mana-mana pakej sepanjang promosi ini menggunakan no umobile & celcom, anda akan dapat kredit free rm3. handphone anda untuk menerima no. Dalam akaun anda itu syarikat hanya tolak RM95. Di luar anda beli topup Celcom RM5 dan anda bayar RM5. Call seminit RM0. C5 HANTAR Kepada No Gateway Di Atas. Ada beberapa pakej yang kami tawarkan untuk anda menjadi agen reload topup kami. walaupun anda topup sebanyak RM30, server hanya menolak RM28. Ehh bukan RM5 saja tw hoho, kalau korang bawa orang daftar lazada pun boleh dapat bonus :). Hantar ke no SERVER MAXIS/CELCOM/DIGI. tiada had. 50 untuk Agen Flexi Mudahtopup HOT TIKET internet MAXIS 3. Semuanya boleh. Unutilised airtime will be forfeited after 7 days. sistem yang fleksibel,mudah,cepat dan membolehkan anda menjual topup di mana-mana pada bila-bila masa tanpa mengira waktu. 00%), contoh ada orang nak beli topup celcom dengan anda RM10, anda beli topup celcom dengan server RM9. Perform Prepaid Top Up easily via Maybank2u web or app for the following service providers: Maybank2u Web Maybank2u App. 1) Untuk mendapatkan Topup rm5 free maxis/celcom , Anda Perlu menekan 3 button follow' di bawah. 5 juta di malaysia telah memakai handphone. type (kod). JADI ANDA UNTUNG RM1. Keuntungan yang dia dapat 20 sen x 50 orang = RM10 sehari. Semuanya boleh dibuat dirumah menggunakan internet sahaja. Contoh: 0134728081. Ada beberapa pakej yang kami tawarkan untuk anda menjadi agen reload topup kami. dan online simpan untuk setiap Majlis. 00 – RM100 = 4 %. 0166572577. Perkhidmatan topup 24 jam/365 hari. Katakan kawasan kejiranan anda mempunyai 400 orang pengguna topup Celcom dan purata setiap seorang daripada mereka akan menggunakan topup RM40 sebulan. Berikut ialah cara masukkan topup Celcom prepaid menggunakan SMS. Untuk pakej komisen Celcom 5. Maaf sekiranya tidak berjaya tiada refund diberikan. Peluang BUSINESS JUAL TOPUP- PAKAI HANDSET anda UNTUK MEMULAKAN PENIAGAAN JUAL TOPUP RELOAD PREPAID MALAYSIA-KEDAI topup 24JAM ditangan ANDA: Untuk Anda Menjadi Usahawan Topup Selamat datang ke EtopupReload. Contoh anda hendak topup no 0177114068 nilai RM5. membuat membeli sekarang untuk di penuh trait of Rm5 - Maxis Hotlink Instant Direct Reload ( Topup E-Recharge E-Wallet ) Credit By Znz Digital My with shop nearby your home. 013-4728081. 1234 ( pelanggan mahu topup celcom rm10, taip sms dan hantarkan kepada server) digi dp10. 70%, Digi 1. 00 itulah komisen anda, dan akan tetap tersimpan dalam akaun topup sebagai modal/stok anda. Prepaid top up packs start from RM 10. Bagi yang guna smartphone mudah jer, sebab fungis SMS dah ada dah. how do i check my balance for rm7 airtime? to check balance, dial 122# > local bal. C5 HANTAR Kepada No Gateway Di Atas. Get discounts, free shipping, fast delivery, and cash-on-delivery. Beli Topup Online Simkad Prepaid Anda Di Lazada. Untuk pakej komisen Celcom 5. 50 dari modal anda. Maka,sekiranya anda topup untuknya,modal yang ditolak daripada akaun modal anda hanyalah RM9. x5 mercentrade – 01234566789. T10 umobile rm5 — 018123456789. Topup maxis rm10 - 5. (Hanya kadar keuntungan bagi Telco Celcom yg diturunkan kerana pihak Celcom sedang mengawal jualan). 00?—-> AGEN TOPUP Jual Topup Maxis, Celcom, Digi, Umobile, Tunetalk dan banyak lagi Serendah RM5. Kami menawarkan tambah nilai untuk produk berkut:- * Eload - kredit terus masuk ke hp * No pin - kena masukkan sendiri tambah nilai ke hp. Jun 14, 2019 · Syarat untuk dapat berhutang kredit topup Umobile SOS iaitu nominal kredit utama tidak boleh melebihi RM0, jika baki masih lebih daripada itu, Anda tidak akan dapat meminjam kredit SOS. 1234 dan hantar ke server. 50 - RM5 3 Maxis RM3-RM9 - 4% RM0. Akan tetapi bisnes ni tidaklah mengganggu pengajian jika kita pandai manage masa seharian kita. 10 C40 Celcom RM40 RM38. 50%, Digi 1. katakan anda dapat jual celcom rm10 sebayak 100 sehari. Let's get started to reload your credit. maxis rm3 — 0124567890. Lima minit kemudian handak topup no sama dengan nilai sama. 00, server (syarikat) hanya aka n potong RM9. 50%, UMOBILE 2. M5 HANTAR Kepada No Gateway Di Atas. Keuntungan topup yang terkumpul didalam modal boleh digunakan untuk membuat topup semula. Apr 30, 2010 · If you're using Celcom wireless broadband, you should be well-aware of the 5GB data usage limit based on its fair usage policy. EtopupReload. Boleh mendaftarkan ( Assistant Manager,Master, Dealer, Agent, Retail, First Retail, Second Retail, Third Retail ) sebagai downline anda. The Promotion offers RM25 worth of data, which is equivalent to 1GB of data, with a validity of 30 days in a “Promo Bucket”. 013 - 220 3963 (sila aktifkan celcom 8pax) 014 - 664 5759 (sila activkan digi friend n family) 012 - 663 5970 (sila activkan maxis activ10) 010 - 5111418 (sila aktifkan favourite 8 tunetalk) 018 - 9175934 (sila aktifkan favourite umobile) 011-20613423 (sila aktifkan favourite onexox). suami pulak kebetulan guna Celcom, jadi nampak la perbezaan nye tu antara Maxis dan Celcom kadang memang aku gune hotspot dia je kat. Jual Topup Maxis, Celcom & Digi Serendah RM5. Ini akan menjimatkan kos sms. 88 C5 Celcom RM5 RM4. try topup Rm5. Express Delivery (Klang Valley) Selected Products & Activity Products will be delivered within 1 - 3 working days *T&C's Apply. 00% CELCOM | Topup celcom RM10 = 30sen untung; Bantuan Careline (8. Topup tunetalk rm5 - 10 keping , kos RM50 6. Baki akaun topup anda RM5. So ada juga feedback. Anda terima RM30 dari kawan anda itu. Aku check2 ce teka duet aku tinggal bape? tinggal seringgit je tau!. Mengingati bahawa merangsang ianya unparelled hamil , berubah begitu juga kini ditempatkan tidak apa-apa excess of semata-mata. The promotion starts today and will be available until the end of the month. • kami di myprepaid2u. bulan2 perlu beli topup rm5 shaja. Celcom Airtime RM50Buy/Pay. No more reloading with 16 digit PIN. 1234 ( pelanggan mahu topup celcom rm10, taip sms dan hantarkan kepada server) maxis m10. untuk pembelian celcom rm10 = rm9. Semata-mata ingin membeli prepaid RM5 atau RM10 atau berapa-berapa je lah. Turn your car into a WiFi zone with the 4G LTE PortaWiFi by Celcom. Keuntungan jualan dibayar terus ke akaun SRS Mobile Biz anda. Katakan kawasan kejiranan anda mempunyai 400 orang pengguna topup Celcom dan purata setiap seorang daripada mereka akan menggunakan topup RM40 sebulan. Oct 16, 2014 · Maxis Hotlink is currently having a promotion called “Ohhsome October”, offering 1GB of data for only RM5. topup celcom,digi,maxis,italk,umobile di sini dengan murah. 00, Komisen yang anda terima ialah 5% = RM0. Baki akaun topup anda RM5. 50 balance (100-28. 0123456789 Taip SMS : Kod Produk Beserta Nilai. SMS taip: C5 013912345. U5 xox rm5 – 01012345678. Contoh eload DiGi Rm5 taip: 0162684831. 40%, UMobile 4. Sebelum anda melakukan transaksi topup, anda haruslah memilih salah satu no server di bawah. Dalam akaun anda itu syarikat hanya tolak RM95. cth rm6,dll. Topup 20++ jenis produk, perolehi keuntungan jualan tertinggi. Anda tetap mendapat duit dari hasil jualan topup anda. contoh anda tambah modal RM100, maka dalam akaun khas anda itu ada RM100. 7 APA MANFAAT sebagai Ahli. If you have a remote for which you know the codes (or a web page that lists them) head to the contact page to submit them. maxis rm3 — 0124567890. 90%, DIGI 1. Saya akui keuntungan topup memang lah tidak lumayan dan margin keuntungan sangat kecil. Memperoleh pendapatan sampingan daripada hasil jual topup prepaid. Dapat free hi-speed internet sebanyak 200mb. 60%, bergantung kepada nilai yang anda topup. pin Contoh: ingin topup Celcom sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0139123456. 013 - 220 3963 (sila aktifkan celcom 8pax) 014 - 664 5759 (sila activkan digi friend n family); 012 - 663 5970 (sila activkan maxis activ10) 010 – 5111418 (sila aktifkan favourite 8 tunetalk). Simply top up your account to stay active. Sebelum anda melakukan transaksi topup, anda haruslah memilih salah satu no server di bawah. Anda boleh gunakan kemudahan sistem topup ini bagi tujuan bisnes ataupun kemudahan untuk keluarga/saudara anda. Refer kat bawah: ONLY for Celcom user (Now; might be available for other Telco) Internet Connection is a must. 00 Anda boleh membuat penjualan top-up kepada pelanggan anda yang mengunakan CELCOM,MAXIS,DIGI,UMOBILE,atau pun ke talian tetap TM. suami pulak kebetulan guna Celcom, jadi nampak la perbezaan nye tu antara Maxis dan Celcom kadang memang aku gune hotspot dia je kat. 2 Tunetalk 2. Tempoh aktif Celcom prabayar Sah untuk semua plan Celcom Prepaid - Celcom Blue, Celcom Xpax, Celcom Sukses, Prepaid broadband, instanet Broadband, SKMM broadband. Pilih topup. During the launch, Penang Chief Minister, Chow Kon Yeow, had announced that the first 10,000 users will be entitled to RM5 worth of free credits. CELCOM ( X PAX). 00 dan perolehi keuntungan jualan sehingga 10%. Sebelum anda melakukan transaksi topup, anda haruslah memilih salah satu no server di bawah. Keuntungan Bagi Setiap Telco/Pakej Sekiranya anda berminat untuk meniaga atau Mobile2u Topup secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran, di sinilah tempat anda, keuntungan. Get discounts, free shipping, fast delivery, and cash-on-delivery. "TOPUP RM5 dik" hehe rugi2~~ Sini saya tolong korang cari solution. Hi the validity is same as you bought outside. untuk tujuan penjimatan kredit. • anda tidak perlu keluar ke kedai, hanya sms sahaja untuk dapatkan topup. pin Contoh: ingin topup Celcom sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0139123456. Com, anda boleh menikmati keuntungan bisnes jualan topup yang tertinggi di Malaysia termasuk topup Celcom, Maxis, Digi, Italk, uMobile dan lain-lain. gunakan saja gateway celcom!jimat. what will happen to my balance airtime question: how do i check my internet usage balance? answer: just dial 118 1 1 2# or visit our celcom what number do i dial to check how much 'phone credit i have left? on each mobile ‘phone network, there is a number. Agen LovePrepaid menyediakan produk-produk hebat Celcom, Maxis, Digi, U-Mobile, dan i-Talk 24 jam sehari dimana-mana sahaja melalui kecanggihan teknologi sms. How to purchase via Maybank2u web?. Perkhidmatan topup 24 jam/365 hari. Nak top up online untuk celcom, maxis atau digi. kredit dlm sim rm20. 00 Jadi, harga topup untuk ejen setelah ditolak komisen, adalah RM95. sekarang xperlu lagi anda terus itekan. 1234 htr ke server Celcom (autoreload dari RM5,RM10 hingga RM100) = C Celcom Pin RM5 = CP Celcom RM3 (airtime share) = C3 Maxis (autoreload dari RM3 hingga RM100) = M Digi (autoreload RM5 ) =D5. Terlintas idea bila ada kawan-kawan yang masih tak tau aku pun isi entri ni kat blog. I can be connected by using my email- [email protected] 82 C7 Celcom RM7 RM6. Incredible shopping paradise! Newest products, latest trends and bestselling items、celcom reload top up:Top-Up, Items from Singapore, Japan, Korea, US and all over the world at highly discounted price!. Yang paling penting t iada caj SMS dari server. 7% itu sebagai komisen anda! Bermakna, anda akan menerima tambahan keuntungan 17sen hasil jualan topup celcom Rm10 yang dibuat oleh AGEN Topup anda tadi. Dalam kata lain, jika anda penggua SP+ anda tak perlu risau tentang expired date!. dan bakinya akan ada dalam akaun RM5 sbagai keuntungan anda. Jadi jumlah keseluruhan penggunaan topup di kawasan anda ialah RM40 X 400 = RM16,000 sebulan. •kemudian ikut smula step icon gamba handfon tadi. Produk prepaid murah Melalui sistem ini anda boleh menjual semua produk dibawah secara autoreload atau pin. ATAU BELI JER RM30. Keuntungan Bagi Setiap Telco/Pakej Sekiranya anda berminat untuk meniaga atau Mobile2u Topup secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran, di sinilah tempat anda, keuntungan. Reload is an energy drink that was launched in Montreal, Canada in 2003. 80% Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda. Bermula 6hb dan 7hb Februari KSE Automatik Reload CELCOM mengalami gangguan sementara. 00 Server hanya akan tolak RM95. anda pasti bimbang, server akan memasukkn topup rm5 (dua kali) kpd customer anda, sebab anda telah hntar sms topup 2 kali tadi. Kawan anda ingin topup celcom RM30. Set nombor yang sama rangkaian dengan anda sebagai 8pax/Teman20 atau Activ10 atau FnF. PrestoMall, previously known as 11street Malaysia, is Malaysia’s largest homegrown online marketplace, is now part of Presto – a unique social marketing platform that offers great rewards. Reload Maxis mobile top up load and HotLink with just 3 steps! Easily recharge & enjoy our service from anywhere in the world, 24/7. Komisen Jualan Peribadi (Personal Sale)Setiap nilai topup yang anda jual, syarikat akan berikan komisyen terus (real time) kepada agen mengikut jenis telco seperti MAXIS 4% hingga 5% dan juga CELCOM 4% hingga 5% setiap belian. Compare different specifications, latest review, top models, and more at iPrice. topup celcom,digi,maxis,italk,umobile di sini dengan murah. Kod Produk berserta Nilai. Walaupun begitu,anda tidak boleh membuat pembelian topup untuk nombor postpaid anda. 11) setelah selesai dpt topup yg pertama klik icon orang iaitu yang pertama sebelah kanan. Sekiranya anda mendaftar menjadi ahli kepada kami anda boleh mentopupkan sendiri kredit telefon anda dengan mudah dan pantas. untuk pembelian celcom rm10 = rm9. SEMAK BAKI. Bagi TELCO di atas, eload MAXIS dan CELCOM- Pelanggan akan di tambah nilai secara Autoreload (masuk terus ke dalam handphone pelanggan) dalam masa antara 30 saat hingga 3 minit, bergantung kepada sistem pengendali rangkaian MAXIS atau CELCOM. Adakah anda ingin menjana pendapatan sampingan dengan menyertai bisnes jual topup. Jualan boleh dibuat melalui SMS atau YM Pakej-Agen B = RM100 *RM30 (PROMOSI) Yuran RM10, DAPAT MODAL RM5 CELCOM 3. 019xxxxxxxx. handphone kami mengenai info bank in; Masa. Ingin menjadi agen topup Celcom, Maxis, Digi, UMobile dan lain2. Buy / Beli Top-up online is easy and convenient. pin Contoh: ingin topup Celcom sebanyak RM5 ke nombor pelanggan 0139123456. A:The best is prepaid, because top up lines are sent to the system by sms, every top up our balance will be deducted. Untuk urusniaga topup, sila hantarkan sms ke salah satu nombor di bawah. Boleh menyemak transaksi melalui internet. Celcom RM5. JADI ANDA UNTUNG RM1. Watch Queue Queue. 1234 ( pelanggan mahu topup celcom rm10, taip sms dan hantarkan kepada server). Keuntungan akan ditolak terus secara “Real-Time”. HUAWEI App Gallery Giler Bonanza Top Up Campaign Touch 'n Go eWallet Giveaway WeChat Promo Winners Announcement Tourist Sim Switch Prepaid To Postpaid 50% Off for 2nd Line Apps & Services Mobile Content. Bila anda jual topup RM30 kepada pelanggan anda, sistem akan menolak hanya RM28. Anda boleh menjual reload dari serendah RM 3. CARA MENGGUNAKAN EZYreload TOPUP Untuk topup taip SMS atau menggunakan Yahoo Mesengger (ym) on line internet topup. Anda boleh menjual reload topup untuk hampir kesemua telco yang ada seperti Celcom, Maxis, Digi, U-Mobile, Tunetalk, XOX, Altel dan Clixster. 0%, ** RM100 x 5. selepas apn dimasukkan perhatikan bilangan senarai apn bagi celcom & maxis = ada 4 apn (sepasang 2g & 3g) digi & umobile = ada 2 apn (internet & mms sahaja) 8 periksa semula apn jika perlu, tekan butang keluar (back) untuk keluar dari senarai apn. 00pm) Dapat SMS report transaksi. sila hubungi careline utk maklumat lanjut semak transaksi/komisen/downline di sini. EtopupReload. While Celcom Mobile Platinum customers are entitled to enjoy FREE Internet roaming service in all ASEAN countries for 12 months or for as long as. Bagaimana cara nak masukkan topup Celcom. Fill in your number, it will be recharged automatically with the amount of your choice. Sampai la dpt topup. So ada juga feedback. Kenapa Internet Maxis Tak Boleh Guna. Sekiranya anda berminat untuk meniaga topup secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran, di sinilah tempat anda, Dengan hanya mendaftarkan satu nombor, anda boleh menjual kesemua prepaid yang syarikat tawarkan, jom lihat kelebihan sebagai agen syarikat. 5% bagi maxis, 1% bagi digi, 4% bagi umobile dan juga 11% bagi italk. 918KISS TOP UP STATION - Prepaid Reload - Topup Business Online. Hantar ke no SERVER MAXIS/CELCOM/DIGI. Sekurang-kurangnya berjimat. Lepas tu, macam dah lama bape jam tu, aku try check balance. Perkhidmatan topup 24 jam/365 hari. tiada had. 1234 ( pelanggan mahu topup celcom rm10, taip sms dan hantarkan kepada server) Hantar ke no server yang anda aktifkan. 50 TOPAP BERGANDA Nohp. (Bukan MLM) Anda boleh dapat RM275 sebulan secara konsisten untuk membeli rokok. Taip SMS: Contoh: 0138888888. The official list of all top-level domains is maintained by the Internet Assigned Numbers Authority (IANA) at the Root Zone Database. Topup percuma rm10 setiap Seorang. Serve Celcom 0194503795.